FTP - Februari och drömmar - Therese Sundström | Bicycling.se

Therese Sundström


Therese Sundström är naprapaten och cyklisten som flyttade ner till soliga Spanien för att starta sitt företag samt jobba med vad hon brinner för - cykling och idrottsmedicin. Helst cyklar hon landsväg eller grus men har sakta även börjat ge sig an fixie-världen. Hon har alltid projekt eller äventyr för sig och planerar att börja tävla under 2017 både i Spanien och Sverige.

FTP - Februari och drömmar

13 feb 2020
av: Therese Sundström

Så var det äntligen dags. För två veckor sedan fick jag min Kickr skickad till mig från Spanien och helt plötsligt blev det hög tid att stegra upp cykelträningen för året och börja sikta framåt och drömma om att känna mig stark uppför långa klättringar, oändliga dagar och den där sinnesfriden som infinner sig och gör att man glömmer bort all stress och bekymmer.

Inte för att jag är bra på att klättra, eller för att jag verkligen längtar efter smärtan i benen och lungorna av att försöka ta mig upp någon avlägsen och oändlig kulle. Det är mer det att jag längtar efter äventyr och känslan av friheten. Friheten av att inte ha någon brådska. Friheten av att njuta av solen, utforska ett nytt område, umgås med vänner och stanna på udda platser för calippo’s, kaffe och mat.

Så medan jag drömmer mig bort plågar jag kroppen med träningspass som förhoppningsvis ska föra mig närmre dessa event.

Utförde ett FTP test Förra veckan och konstaterade att min fitness inte var helt kass, men inte lång ifrån. Eller vet du, jag ska inte vara sån nu. Kollade upp mina värden från fem år sedan när jag senast gjorde testet och kunde konstatera att jag hade EXAKT (185w) samma värde i dagsläget som jag hade i Oktober 2015, dvs då hade jag tränat mycket och nu har jag knappt rört en cykel de senaste månaderna. Så inte så illa. Men det kan och ska förbättras och det är vad som gör mig taggad på att köra ganska hårt under en period nu framöver.

Kan jag också bara tillägga att jag inte cyklar för att tävla utan för att jag bara vill cykla och äventyra och utforska världen på två hjul. 

Det tar oss dock till att det är dags att börja fylla kalendern med lite äventyr! Vilka event ska man köra? Vart ska man åka och utforska? Om någon har några tips får ni gärna höra av er!

Salzburg - Österrike

Kategorier:
Cykelkultur Resor Träning 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiotvå med siffror i fältet här


Kommentarer


2020-02-26 14:13   jehona

mitt namn är Jehona Bekteshi, bor från Lund, min man skilde mig från de senaste två åren, han flyttar ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min make med namnet bekteshi återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min man daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skicka e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via ( dr.oduduwaspellcaster@gmail.com )

 

2020-02-26 14:05   jehona

mitt namn är Jehona Bekteshi, bor från Lund, min man skilde mig från de senaste två åren, han flyttar ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min make med namnet bekteshi återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min man daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skicka e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via ( dr.oduduwaspellcaster@gmail.com )

 

Mest lästa just nuFölj oss

@bicyclingswe

Error: E_WARNING: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/1000272280/media/recent/?access_token=1000272280.39199be.65d44a00750449759a3e2a9d226b1022&count=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /local1/bicycling/git/communitylib/communitylib-components/php/formatters/pagecomponent.php(303) : eval()'d code, line 23
Error: E_WARNING: Invalid argument supplied for foreach() in /local1/bicycling/git/communitylib/communitylib-components/php/formatters/pagecomponent.php(303) : eval()'d code, line 31
Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!